ADRIAN SOBARU, "un om cu foarte multe principii. Un mare om"

După ce a intrat cu mașina în porțile Guvernului, Adrian Sobaru va fi cercetat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

În ciuda faptului că Adrian Sobaru a fost etichetat de unii drept fiind o persoană cu probleme mintale, nu s-a discutat despre efectuarea unei expertize psihiatrice. Există și oameni care îl consideră pe Adrian Sobaru pur și simplu un tată încercat de greutăți, un om cu principii.

"Aşa cum îl cunosc eu pe Adrian Sobaru pot spune că este un om cu foarte multe principii, un mare OM, ceea ce în ziua de azi se găseşte destul de greu. Îmi pare rău să văd că unii dintre noi îl înţelegem exagerat de puţin. Cu toate că nu sunt de acord de fiecare dată ce ceea ce alege să facă, vreu să spun public că îl respect foarte mult", a scris unul dintre prietenii săi pe Facebook.

Cum a devenit cunoscut Adrian Sobaru

În anul 2010 s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului. În timpul saltului, el a strigat: "Pentru tine, Boc!". Purta un tricou pe care scria: "„Ne-ați ciuruit!!! Ne-ați vândut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și bani dar nu LIBERTATEA!!!". De asemenea, în suflet purta o durere uriașă legată de fiul său care suferea de autism.

În aprilie era fericit că fiul lui se simte mai bine

În luna aprilie 2014, Adrian Sobaru, într-un interviu acordat DC News, a vorbit despre fiul său Călin. Părea un om împlinit și fericit pentru că băiatul lui se simte mult mai bine.

"Este pe drumul cel bun. Este fantastic ce se întâmplă. Mulți au rămași șocați de rezultatele lui. Tot timpul a fost inteligent, doar că trăia într-o lume a lui. Cu ajutorul doamnei Diana Șucu și a celor două doamne psiholog care au făcut minunile cu copilul, vă spun sincer că după un an de zile de școală normală, a ajuns primul din clasă, iar acum este printre primii la matematică", ne-a spus Adrian Sobaru. 

Transmitea mesaje de speranță

În ciuda greutăților prin care a trecut, Adrian Sobaru mărturisea că i-ar plăcea să îi ajute și pe alți părinți care au probleme cu copiii lor: "Oamenii nu pot să renunțe la speranță, chiar dacă ai lor copii nu mai au nicio șansă. Trebuie să meargă tot înainte și să se lupte, chiar dacă sistemul încă nu este așa cum ar trebui. Mi-ar plăcea să ajut toți părinții".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel