Adrian Sobaru (TVR), mesaj pentru Ponta: O să șochez

Povestea lui Adrian Sobaru, angajatul de la TVR care în 2010 s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului, este cunoscută. În timpul saltului, el a strigat: "Pentru tine, Boc!". Purta un tricou pe care scria: “„Ne-ați ciuruit!!! Ne-ați vândut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și banii, dar nu LIBERTATEA". Pe atunci, avea o durere uriașă legată de fiul său care suferea de autism.

Acum zâmbește din nou și le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături. Fiul său, Călin, student la Politehnică, își sărbătorește ziua de naștere, motiv pentru care Adrian Sobaru a transmis un mesaj care îl privește și pe Victor Ponta.

"Astazi este ziua baiatului meu, Sobaru Calin George, ce ar trebui sa fie un Reper pentru Societatea Romaneasca, caci de anul trecut este Student la Politehnica in conditiile ca este inca un copil cu handicap ce a reusit sa depaseasca granita problemelor de sanatate si a aratat ca se poate.

[citeste si]

Cu acesta ocazie vreau sa multumesc din tot sufletul unor oameni ce au facut posibila aceasta Minune si Reusita a sa. Multumim Domnului si Doamnei DIANA SUCU ce in mod constant au fost alaturi de el si au crezut in el asigurand Tratamentul Psihologic cu doi Oameni Psiholog Oana Bunea si Jeni State, Oameni pe care ii voi Respecta toata viata caci in afara de faptul ca sunt Psihologi deosebiti sunt alaturi de el si in calitate de Parinti.

Le Multumesc din suflet si Domnului Mihai Petcu de la Ferma de Lapte si Animale din Pantelimon, Domnului Bogdan Popescu de la Firma Calor, Domnului Bogdan Dumitrescu Patronul Sotiei ce a contribuit la aceasta Reusita, Domnului Sorin Burtea, Doamnei Ministru Ecaterina Andronescu si chiar daca o sa sochez pe cineva Domnului Prim Ministru Ponta ce a contribuit cu asigurarea unei stari de liniste familiare si a aratat ca este cu adevarat ca este un Om de Stanga chiar si in conditiile in care eu sunt condamnat cu suspendare in urma evenimentului de la Guvern, dar Domnia sa stie ca nu dansul a fost tinta, ci o parte din oameni de langa el, Multumim Colegilor din TVR in frunte cu Distinsa Doamna Director Madalina Radulescu si Liviu Vochin ce au facut un gest minunat cand au auzit de reusita Copilului ca Student si au reusit sa faca copilului o mare Bucurie cu ajutorul colegilor de la TVR Actualitati si au aratat inainte de toate Solidaritate (D.Munteanu, C.Lucaci, C.Marinescu, M:Diviricean, D.Anghel, F.Petrica, R,Rasca, Z.Roro, R.Neagu, D. Georgescu, E.Rusu, A.Lazarescu, R.Tiniche, M.Ghiurco, P,Adelin, E.Hrebean).

Va Multumesc cu orice Risc din tot Sufletul si voi fi alaturi de domniile Dumneavoastra caci sunteti Oameni (Om nu inseamna doar doua maini, doua picioare, cap,corp, etc.. ci inainte de toate Suflet), mai ales pentru calitatea Dumneavoastra Umana", a scris Adrian Sobaru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel