ADRIAN SOBARU. Reacția TVR, după incidentul de la Guvern cu Adrian Sobaru

Adrian Sobaru, electrician iluminare filmare în cadrul Serviciului Energo-Tehnologic al Televiziunii Române, se afla în afara programului de lucru în timpul incidentului de la Guvern în care a fost implicat.

VEZI ȘI: Marius Pieleanu, SEMNAL DE ALARMĂ: Trebuie să fim atenți cu Sobaru

"La fel ca şi ceilalţi angajaţi ai Serviciului, Adrian Sobaru are program de lucru fracţionat şi, conform programării, era în timpul liber", au mai spus reprezentanţii TVR.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, TVR nu a precizat dacă va lua măsuri în ceea ce îl priveşte pe Adrian Sobaru, având în vedere calitatea acestuia de angajat al Televiziunii Române.

Adrian Sobaru a intrat miercuri cu maşina într-una din barierele de la intrarea în Palatul Victoria. După ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câţiva zeci de metri.

Adrian Sobaru le-a strigat jandarmilor care l-au reţinut: "Vă place cum arată ţara asta?", după cum au relatat martorii incidentului.

Sobaru a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Secţia 1 pentru a fi audiat, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel