Adrian Sârbu și Ion Cristoiu, asociați: ”Îmi terminasem mogulii de pe piață”. Marius Tucă: ”Eveniment istoric”

Irina Constantin / 21 mai 2019 / 20:32 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

A fost lansată o nouă editură. În spatele ei se află, în procente egale, Ion Cristoiu și Adrian Sârbu. 

Marius Tucă a afirmat că ”asistăm la un eveniment istoric” prin asocierea lui Ion Cristoiu cu Adrian Sârbu. Întrebat despre această asociere pentru lansarea editurii Mediafax, Ion Cristoiu a răspuns glumind: ”La un moment dat îmi terminasem toți mogulii de pe piață, îmi mai rămăsese Adrian Sârbu și am zis să fac un experiment”. Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat că ar fi fost o sinucidere să lanseze singur o editură, așa că a lansat-o, 50%-50%, cu Adrian Sârbu. 

”E un pariu” a precizat și Adrian Sârbu, prin care să-și dovedească sieși că și jurnaliștii scriu. ”Fără să fiu ipocrit, aș vrea să câștige cei care scriu. Editura nu e dedicată profitului, ci textului și, în primul rând jurnaliștilor” a spus Adrian Sârbu. 

Marius Tucă a comentat că nu se aștepta la discursurile bune, ”sigur, se putea și mai bine”, ”am remarcat că dl Cristoiu a  spus de la bun început că e vorba despre 50%-50%, asta e teama țăranului român să nu-i fure cineva acțiunile, portofelul sau cărțile scrise.” Marius Tucă mai spune despre Ion Cristoiu că este un om parolist și profesionist. 

Lansarea editurii Mediafax

 

Editura Mediafax s-a lansat marți la București, într-un eveniment la care Ion Cristoiu și Adrian Sârbu au prezentat primele volume ale întreprinderii editoriale alături de Ion Scurtu și Ion Traian Ştefănescu în dialog cu Marius Tucă.

Au fost prezentate două volume semnate de jurnalistul Ion Cristoiu, "Statul versus Corneliu Zelea Codreanu" şi "De la Fondul Antonescu, la conturile lui Ceauşescu", dar şi primele exemplare din volumul semnat de Ion Traian Ştefănescu, „Întâlniri cu Nicolae Ceauşescu" ca şi colecţia de discursuri semnate de I.C. Brătianu, „Cuvintele unui mare român".


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27