Adrian Sârbu, liber pe stradă. Ce spune Poliția

Antena 3 a prezentat imagini cu patronul Mediafax Group, Adrian Sârbu,  care se afla fără cătuşe pe o  stradă din cartierul Primăverii, însoțit la câţiva paşi de un poliţist, în condițiile în care acesta este arestat preventiv.

Imaginile îl arată pe   Adrian Sârbu cum este dat jos din duba poliției, fără cătușe, și intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii. În mod normal, Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoțit de cel puțin 2 polițiști și încătușat.

Reacţia Poliţiei a venit miercuri dimineața. Poliţiştii desemnaţi să-l însoţească pe Adrian Sârbu vor fi cercetaţi disciplinar. Aceştia s-ar putea alege cu avertisment sau chiar cu tăieri de salarii, precizează Antena 3. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, proprietarul Mediafax a fost scos din arest pe 4 şi 18 aprilie, pentru a fi dus la stomatolog. Imaginile prezentate de Antena 3 au fost surprinse pe 18 aprilie, chiar de ziua de naştere a afaceristului, iar vila în care a intrat era sediul cabinetului stomatologic.

Citește și: Adrian Sârbu, fără cătușe, pe stradă. IGPR, cercetare disciplinară

Din 4 februarie, Adrian Sârbu se află în arest preventiv. El este acuzat de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

Prejudiciul produs bugetului general consolidat al statului se ridică la valoarea de 16.809.964 lei rezultat din săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, la suma de 2.660.000 lei din săvârșirea infracțiunii de delapidare, fiind supusă spălării banilor suma de 2.893.607 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel