Adrian Rădulescu, condus pe ultimul drum. Bogdan Chirieac: Mai mult decât un prieten. Făcea parte din familia mea

Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor / Foto Crișan Andreescu, arhivă
Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor / Foto Crișan Andreescu, arhivă

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre cel care a fost Adrian Rădulescu, un prieten, un om cu suflet mare dar şi un veritabil profesionist. 

Într-o intervenţie la România TV, Bogdan Chirieac a vorbit despre cel care a fost Adrian Rădulescu.

"Un adevărat patriot, cel mai bun expert în agricultură pe care l-a avut ţara noastră, un om de un caracter uriaş, aproape nepereche în politica românească. Plecarea lui Adrian Rădulescu este o pierdere pentru noi toţi. Mulţi nu ştiu cât de multe îi datorăm. Fermierii români mai ştiu despre el. Era extraordinar de respectat. Adesea vizitam locuri din ţară alături de el şi mă şoca această căldură cu care era primit de fermieri. În lumea lor, ştiau cu toţii, îl cunoşteau foarte bine pe Adrian Rădulescu.

Singurul motiv pentru care nu sunt, acum, la înmormântare este fiindcă eu voi continua întotdeauna să-mi aduc aminte despre Adrian Rădulescu cum a trăit. Nu vreau să-l văd pe acel ultim drum. O să merg la mormântul lui când lucrurile se vor linişti. Astăzi îi aprind o lumânare într-o biserică, fiindcă în afară de faptul de a-i ura drum lin, altceva nu se poate spune. Eu nu m-am putut încă obişnui cu faptul că Adrian Rădulescu nu mai este. Aştept să-mi dea telefon, aştept să-mi spună câte ceva, să mă înveţe câte ceva... Era un om pe care l-am considerat, întotdeauna, mult mai mult decât un prieten. Făcea parte din familia mea", a transmis, vizibil marcat de acest moment trist, Bogdan Chirieac, într-o intervenţie la România TV. 

Adrian Rădulescu a murit miercuri seară, la vârsta de 66 de ani

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, este condus, astăzi, pe ultimul drum. Înmormântarea fermierului Adrian Rădulescu are loc astăzi, 22 mai, la Cimitirul Străulești 2, au anunțat membrii familiei. Trupul neînsuflețit al regretatului inginer agronom este depus la capela Cimitirului Eparhial Sfântul Nicolae Străulești.

”Dacă doriți să vă luați la revedere de la el, vă așteptăm la capela Cimitirului Eparhial Sfântul Nicolae Străulești mâine, începand cu orele 13. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Străulesti 2, sâmbătă, la ora 12”, au transmis membrii familiei.

Adrian Rădulescu a murit miercuri seară, la vârsta de 66 de ani. Acesta era președintele Asociației Fermierilor din România. Adrian Rădulescu s-a prezentat miercuri la spital și a fost internat de urgență. Potrivit primelor informaţii, cauza decesului ar fi „insuficienţă multiplă de organe”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel