Adrian Papahagi: Traian Băsescu s-a dezis de toți cei ca mine

Adrian Papahagi a ţinut să dea lămuriri, pe pagina sa de Facebook, despre relaţia cu Traian Băsescu şi PMP, precum şi despre scopul adevărat al partidului.

VEZI ȘI: Emil Boc îi pune în pericol șansele lui Klaus Iohannis la prezidențiale

Adrian Papahagi a lăsat să se înțeleagă că este dezamăgit de atitudinea lui Traian Băsescu față de PMP și vizavi de candidatura Elenei Udrea.

"Miercuri, însă, Traian Băsescu s-a dezis de toți cei ca mine, de toți cei pe care i-a numit cu un oarecare dispreț "intelighenția" și "deontologii". Acel gentlemen agreement nerostit a fost anulat ieri. Nu înțeleg să fiu cauțiunea morală a unor politicieni ca Elena Udrea, nici exponat de vitrină, nici "să dau strălucire" unui proiect viciat", a scris Adrian Papahagi pe Facebook.

Cât despre relația pe care o are cu Traian Băsescu, acesta a adăugat: "Vreau să dau câteva lămuriri privind relația mea cu Traian Băsescu și PMP. Nu îi datorez nimic lui Traian Băsescu. Niciun leu, nicio funcție, nici măcar sprijin în campania electorală din 2012, în competiția internă din PDL sau PMP.

Nu i-am solicitat niciodată nimic, nu mi-a cerut niciodată nimic: nici să spun ceva anume, nici să scriu, nici să fac. M-a tratat mereu cordial și respectuos, l-am tratat mereu cu deferența cuvenită unui șef de stat și unui om politic de mare talent.

Între noi a existat o legătură de respect reciproc, între doi gentlemen, bazată pe consensul tacit asupra unor valori. I-am fost alături la referendum fiindcă apăram aceeași cauză și fiindcă merita, obiectiv, sprijinul tuturor oamenilor de bună credință. I-am fost alături în crearea Mișcării Populare fiindcă am crezut, văzând cine face parte din echipa fondatoare a FMP și PMP, că vom putea crea un partid altfel, deopotrivă nou și relevant, reformist și principial".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel