Adrian Papahagi cere ajutor pentru partidul Monicăi Macovei. Situație neclară după o decizie a CCR

Un membru fondator al PMP care ulterior a demisionat din partid nemulţumit de conducere solicită ajutor pentru partidul pe care l-a lansat, duminică, 1 martie, alături de europarlamentarul Monica Macovei, M10, argumentând că "situația este neclară după decizia CCR privind legea partidelor".

Adrian Papahagi cere ajutor fanilor săi pentru partidul M10, explicându-le că nu trebuie să depună un efort prea mare.
"Dragi prieteni,
Astăzi am demarat strângerea de semnături pentru înființarea partidului M10. Situația este neclară după decizia CCR privind legea partidelor, dar nu putem sta și nu vrem să stăm degeaba.
Ajutați-ne să strângem aceste semnături. Puteți face asta fără un efort prea mare", a scris fostul PDL-ist, marți seară pe contul său de socializare.

În continuare, Adrian Papahagi explică pașii care trebuie urmați de cei care doresc să strângă semnături pentru înființarea partidului M10, întrucât fostul membru fondator al PMP și Monica Macovei nu au depus încă documentele necesare la tribunal.

De fapt, noul partid a fost "lansat" înainte să se constituie legal. 

Macovei Macovei, atac la partidele din România: Sunt un tsunami de hoție și de minciună

Față de demersul inițiat de Adrian Papahagi, unul dintre internauți a reacționat cu un comentariu în care reproșează partidului nou fondat M10 că a acționat asemeni altor partide din România: "Vedeți, domnule profesor Adrian Papahagi, aceasta este problema cu marea majoritate a partidelor românești, printre care și M10: deși au intenții bune, se lansează cu fast, ÎNAINTE DE A AVEA SEMNĂTURILE și nu au o doctrină, o lucrare de politologie care să susțină respectivele partide. Domnia voastră, în calitate de profesor universitar, ar trebui să elaborați o astfel de lucrare științifică, deoarece din secolul XIX, avem doar Liberalism și Conservatorism ... slăbuț". 

Monica Macovei a lansat partidul M10. Ce nu s-a văzut la televizor - REPORTAJ + VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel