Adrian Năstase, mesaj după moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a transmis, marți, un mesaj pe blogul personal, după ce a aflat de moartea fulgerătoare a fostului său contracandidat la alegerile prezidențiale din 2004, Corneliu Vadim Tudor.

 

"A murit Corneliu Vadim Tudor
«Dumnezeu sa-l ierte!»", este mesajul postat de Adrian Năstase pe blogul său. 

La alegerile prezidențiale din 2004, în primul tur de scrutin organizat pe 28 noiembrie, între cei 12 candidați care au concurat pentru funcția de Președinte al României s-au aflat și Adrian Năstase și Corneliu Vadim Tudor, din partea Alianței PSD+PUR, respectiv PRM.

Corneliu Vadim Tudor s-a clasat atunci pe locul trei în opțiunile românilor, drept pentru care în turul doi s-au confruntat Adrian Năstase și Traian Băsescu, acesta din urmă devenind și președintele României.

În urmă cu un an, Corneliu Vadim Tudor afirma într-o postare pe pagina sa de socializare că îl cunoaște pe Adrian Năstase "de cca. 50 de ani, de la vîrsta pantalonilor scurţi". 

Tribunul a murit fulgerător, luni, la vârsta de 65 de ani, după ce fusese internat luni dimineață la Spitalul Militar. Înmormântarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Civil, acolo unde sunt îngropaţi şi părinţii săi.

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare de la ultima emisiune cu Vadim


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel