Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare de la ultima emisiune cu Vadim

Dan Negru, "năucit" de vestea morții lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluie într-o postare pe Facebook detalii de la ultima convorbire pe care a avut-o cu liderul PRM, precum și întrebarea surprinzătoare pe care i-a adresat-o acestuia în ultima emisiune unde l-a avut ca invitat. 

"Dacă aş avea talent, aş putea să scriu o carte depre întâlnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucită! Ultima data când am avut şansa să-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama posterităţii,făcând fotografia de mai jos în faţa biroului şi bibliotecii lui, ticsite cu cărţi şi însemnări! Întodeauna le aducea copiilor mei câte un cadou. Am acasă jucării de pe la Strasbourg sau iconiţe de la Jerusalim pe care Dara şi Bogdan le-au primit de la Vadim. Mereu mă întreba de ei, ori de cate ori vorbeam la telefon sau ori de cate ori ne întâlneam. Şi am o mulţime de cărţi pe care mi le-a făcut cadou, de la Esenin până la Maria Rilke. Ultima dată am vorbit duminică, cu o zi înaintea sfârşitului. Era bine-dispus, m-a sunat să mă roage să ajut o fetiţă de vreo 10 anişori. Apoi, m-a năucit vestea! În ultima emisiune cu Vadim, cu doar trei săptămâni în urmă, l-am întrebat ce e dincolo de moarte!!! Habar n-am ce mi-a venit să-l intreb asta. Am să-i caut răspunsul pe înregistrarea emisiunii şi am să vi-l arat. Mi-au plăcut aforsimele lui. Sclipitoare! Iată unul din ele: "Privesc pe ecranul unui ecograf la organele mele interne : "Unul dintre voi mă va vinde" spun şi eu, ca Iisus, gândindu-mă care dintre ele mă va răpune...", este postarea lui Dan Negru pe pagina sa de socializarea la câteva ore de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni, în urma unui infarct, într-o zi mare a creștinătății: Sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci.

Înmormântarea va avea loc, din câte se pare, joi, la orele 12,00, la Cimitirul Ghencea civil, acolo unde sunt înmormântații și părinții lui Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel