Adrian Năstase, concluzie după disputa între Victor Ponta și guvernul de la Budapesta

Fostul premier Adrian Năstase, atent la evenimentele legate de criza refugiaților, nu a pierdut nici episodul scandalului diplomatic România-Ungaria, iscat de intenția autorităților de la Budapesta de a construi un gard la granița cu țara noastră. În opinia lui Năstase, modul în care reprezentanții guvernului ungar îi răspund premierului Victor Ponta este "efectul politic" al dosarului pe care îl are la DNA.

Adrian Năstase se află încă în vacanță, dar asta nu-l împiedică să urmărească cu atenție ce se întâmpla pe tema refugiaților și apreciază că "Ideea solidaritatii europene pare sa-si fi pierdut fundamentul. Germania dorește probabil sa-si consolideze politica demografica, pe modelul Commonwealth-ului britanic, Anglia vrea sa ia Refugiați direct de la „producător", din Siria, alegând probabil, doar „muc si sfârc". Americanii vor face probabil un film despre refugiati, in care vor arată grozăvie exodului, film care va lua Oscarul si pe care se vor încasa bani buni.

Pare ciudat, dar in România nu vrea nimeni sa se refugieze", a scris, joi, pe blogul personal, Adrian Năstase.

Reacția lui Victor Ponta la atacurile liderilor maghiari

Totodată, într-un post-scriptum, fostul premier își exprimă opinia și despre declarațiile dure din ultimele zile între reprezentanții guvernului de la Budapesta și șeful Executivului de la București.

"PS efectul politic al dosarului deschis lui Victor Ponta s-a văzut in disputa recenta cu reprezentanții guvernului ungar. Nu i se răspunde cu contra-argumente ci cu faptul ca are basca de la DNA..."

Ungaria vrea gard la granița cu România. Radu Tudor, reacție dură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel