Urmărește emisiunea live


ADRIAN MUTU S-A RETRAS DIN FOTBAL. Ce anunț a făcut în ziua în care a împlinit 36 DE ANI

Atacantul român Adrian Mutu a anunțat, joi, chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani, că se retrage din activitatea de fotbalist, conform canalului de televiziune Digi Sport.

În ziua în care "Briliantul" a împlinit 36 de ani, jurnalistul Vali Moraru a prezentat în emisiunea sa mai multe moment dedicate carierei fostului internațional român. La un moment dat, producătorii emisiunii au încercat să-l contacteze telefonic pe Adrian Mutu, însă acesta a refuzat dialogul în direct, preferând să transmită un mesaj.

"Colegii mei au reușit să-l prindă la telefon, dar n-a dorit să vorbească. A zis că nu mai vrea să vorbească despre fotbal, pentru că el nu mai este fotbalist. Putem vorbi despre finalul carierei lui Adrian Mutu.

'Gata, nu mai vreau să vorbesc despre fotbal, m-am retras din activitate'", a povestit Vali Moraru dialogul dintre fotbalist și producătorii emisiunii sale.

Totodată, cotidianul "Gazzetta dello Sport" a anunțat, în aceeași zi, că atacantul român nu va reveni la Fiorentina, după ce discutase cu antrenorul Vincenzo Montella să îl primească la antrenamente.

Vezi și: Presa italiană: Mutu, aproape de revenirea la Fiorentina

Adrian Mutu, care a ratat în toamnă un transfer în India, la FC Pune City - mutare blocată de FIFA, a pus capăt și zvonurilor care dădeau ca posibilă plecarea sa la Guangzhou R&F, echipă chineză preluată de antrenorul Cosmin Contra.

Adrian Mutu are 77 de meciuri jucate la echipa națională a României, pentru care a marcat de 35 de ori, fiind, alături de Gică Hagi, deținătorul recordului de goluri înscrise în tricoul primei reprezentative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel