Adrian Mutu, încântat de elevii săi. "Am fost surprins. Aplică la virgulă"

Adrian-Mutu
Adrian-Mutu

Adrian Mutu, antrenorul naţionalei U21, s-a declarat impresionat, dar şi surprins de atitudinea elevilor săi după victoria cu Malta. 

"E meritul lor, îi felicit cu această ocazie, bravo lor! A fost un meci greu, am avut șansa de a da gol repede. Ne-au așteptat cu o linie defensivă de 5, chiar 6 uneori. Le-am spus jucătorilor să aibă răbdare. În afară de cele 3 goluri, am avut și o mulțime de situații. Un lucru care mă nemulțumește ar fi ocazia lor, singura, din prima repriză, dar este fotbal, a fost o clipă de neatenție.

Eu nu mă gândesc la niciun loc. Nu vreau să fac calcule dinainte, vreau să iau meci cu meci. Pas cu pas, meci cu meci, să luăm cât mai multe puncte. Simt că sunt atenți, simt concentrarea lor atunci când vorbesc. De aceea spuneam că victoriile astea două sunt meritul lor. Ceea ce spun la antrenament aplică pe teren la virgulă. Am fost uimit de atenția și de modul în care se antrenează.

E un sentiment minunat, băieții se simt foarte bine, apreciați. Merită, sunt băieți de caracter, fotbaliști extraordinari. M-aș bucura să fie la echipa mare, ăsta e și scopul. Pe plan personal nu prea m-aș bucura, aș vrea să-i am lângă mâine, pentru că sunt jucători de valoare.

Sperăm să ne calificăm prin intermediul sacrificiului, perseverenței, al disciplinei. Dacă vom face toate astea, fotbalul ne va răsplăti. A fost extraordinar. Felicit pe toată lumea care a fost alături de noi. Transmit suporterilor că încercăm să nu-i dezamăgim niciodată și acum trebuie să facem cinste băieților!

Man poate fi urmașul meu, da. Asta trebuie să facă el în teren, să dea goluri, să muncească în echipă. I-am schimbat poziția în teren și văd că-i priește. Mă bucur pentru el și sper să dea cât mai multe goluri.", a declarat Mutu, la Pro X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel