Adrian Mititelu, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Adrian Mititelu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, într-un alt dosar. El are deja o altă condamnare la activ!
Adrian Mititelu a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, într-un alt dosar. El are deja o altă condamnare la activ!

Adrian Mititelu, care ispăşeşte deja o pedeapsă de 3 ani cu executare în închisoare, a fost condamnat, într-un alt dosar, la cinci ani de închisoare cu executare. 

”Săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată!” este verdictul dur pe care l-au dat azi magistrații, după cum se poate citi și în formularea oficială. Se mai arată tot acolo că a fost vorba despre constituirea unui grup infracțional organizat.

Pe lânga cei 5 ani de închisoare, Mititelu are de plată și suma de 18,24 milioane lei, aproximativ 3,7 milioane de euro. Conform legilor în vigoare, cele două pedepse se vor contopi iar Mititelu va executa pedeapsa cea mai mare.

”Tribunalul condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a și lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice.

Prin sentința penală nr.82/13.02.2019 pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare.”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj, conform Digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel