Adrian Dobre: #rezist trebuie să fie alimentat cu intoxicare

Descriere foto:

Adrian Dobre, fostul purtător de cuvânt al PSD, a fost unul dintre invitații lui Ionuț Cristache, la TVR1, în emisiunea România9.

Problemele discutate au fost cele de mare actualitate, printre care și o posibilă amnistie fiscală, față de care Adrian Dobre a afirmat că:

”Ideea unei amnistii fiscale poate fi discutată, cu condiția să respectăm niște condiții minimale. Condiția minimală este aceea de a se asigura că într-adevăr cei care au niște bani în afară îi aduc în România și-i asumă ca proprietate și-i și investesc undeva. Indiferent unde. Dacă discutăm de amnistia penală, nu cred că este nici momentul, nici  locul, nici urgența, nici alt criteriu pentru a discuta de un asemena proiect în România, astăzi, acum. Dacă mă întrebați de chestiuni legate de zvonistică... Până la urmă mișcarea asta #rezist trebuie să fie și ea alimentată de un anumit tip de intoxicare. Legat de o eventuală ordonanță de urgență, m-a întrebat astăzi cineva: Păi cum, domnule, președintele Iohannis își face agenda pe baza zvonurilor de media?” a declarat Adrian Dobre în emisiunea România9, de la TVR1.

Vezi și: OUG, amnistie și grațiere. Răzvan Prișcă: E vorba aia cu fumul fără focTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24