Urmărește emisiunea live


Adrian Cristea (Bursucu), aproape de a rămâne paralizat

Bursucu', alias Adrian Cristea, cel care va prezenta noul sezon „Roata Norocului" la Kanal D, spune că se considera un om foarte norocos. 

Și-a dat seama că are un înger păzitor după ce a scăpat ca prin minune de paralizie, după un accident la repetițiile pentru un spectacol.

„În urmă cu 10 ani a fost cât pe ce sa raman paralizat. Mi-a căzut un coleg în cap, la propriu. O lună și jumătate am purtat guler cervical și am stat nemișcat, la pat. Alte trei luni și jumătate am făcut fizioterapie. Doctorul mi-a spus atunci că am fost foarte norocos, că foarte puțini au șanse să scape după un asemenea impact", a povestit Bursucu'.

Dupa ce și-a revenit și s-a putut întoarce în lumea dansului și a televiziunii a avut senzația că s-a născut pentru a doua oară.

„Cred că a contat mult în revenirea mea faptul că sunt un optimist incurabil", a spus Bursucu' despre revenirea sa spectaculoasă.

Bursucu' și Ana-Maria Barnoschi vor prezenta împreună noul sezon al emisiunii „Roata Norocului", de la finalul lunii august, la Kanal D. În prezent, cei doi se pregătesc de câștingul pentru emisiune.

Sâmbăta, 11 iulie, Caravana „Roata Norocului" ajunge în Craiova, astfel că toți cei care doresc să participe la emisiunea televizată sunt invitați la Electroputere Parc, în spațiile special amenajate de Kanal D, pentru a-și testa norocul și a câștiga premii instant!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel