Adrian Artene este noul director al ziarului Naţional

National
National

Adrian Artene, fostul redactor-șef al ziarului Cancan, a fost numit director al ziarului Naţional, preluându-şi funcţia pe 8 septembrie.

"Nu voi face schimbări la ziar, vor fi îmbunătăţiri. Şi astfel există două segmente de privit. Unul, şi anume în privinţa personalului, unde se va face o evaluare. După această evaluare se va stabili clar rolul fiecăruia în redacţie, neînsemnând aici că va pleca cineva, că ne vom despărţi de cineva sau că vor fi veniri masive. Nu sunt adeptul venirilor masive, pentru că am găsit aici o echipă bună, dornică de schimbare. Se va restructura schema, organigrama. Restructurat nu înseamnă că dăm afară, ci că va fi o reaşezare a reporterilor şi o poziţionare a lor pe cele mai bune poziţii pe care se potrivesc", a declarat Artene

Cotidianul 7plus a devenit, în octombrie 2009, ziarul Naţional, revenind astfel la titlul sub care a fost lansat, în 1997, de Iliuţă Naghi, patronul publicaţiei. Pe 16 iunie 1997, Iliuţă Naghi a lansat cotidianul Naţional, transformat, în 2005, în publicaţia 7plus. Încă de la înfiinţare, Gheorghe Voicu a ocupat funcţia de redactor-şef al ziarului, fiind responsabilul editorial al publicaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel