Adopții câini. Picioruș își caută omul sub bradul de Crăciun. Vrei să fii cadoul lui pentru totdeauna?

Picioruș, alături de mai multe suflete, își caută un cămin iubitor în care să crească înconjurat de dragoste și atenție. Ce îți va oferi? Recunoștință și iubire pe viață.

Cățeii sunt dați spre adopție de Asociația Kola Kariola, care poate fi contactată aici.

Picioruș

"Primiţi cu colindul? Păi, cu aşa ţinută nu vă vin colinde în cap? Picioruş vă poate cânta sub brad, chiar la voi acasă, pentru că, nu-i aşa, de Crăciun, eşti mai bun şi adopţi un căţeluş brun. Picioruş este unul dintre cei 12 "biberonezi". Deja locul lui nu mai este într-o clinică, unde nu se poate bucura de o viaţă normală de căţel. Şi el, ca şi fraţii lui, va creşte măricel, dar frumuşel. Cererile de adopţie le aşteptăm în mesageria paginii. Doar rețineți, vă rog, că nu au vârstă de a sta într-o cuşcă în curte".

Bătrânel de 15 ani

"Este vorba de un bătrânel de 15 ani care ajunge în stradă dacă nu se găseşte o soluţie pentru el. Nu vreau să adaug amănuntele pentru care ajunge în stradă, doar că este disperată nevoie de ajutor. Căţelul, un cocker spaniol, 15 ani, se află în Bucureşti. Noi nu avem cum să îl preluăm, gratiile şi frigul din adăpost nu sunt soluţii pentru căţei bătrâni, învăţaţi în casă. Dacă există grupuri de proprietari de Cockeri, vă rog să postaţi şi acolo. În general, în astfel de grupuri se mobilizează oamenii. Pentru adopţia căţelului sunaţi la 0766999402".

Fetița Mariei

"Ea este una din fetiţele Mariei şi reprezintă o urgenţă maximă. Am ajuns în situaţia în care regret că m-am implicat în salvarea unor cazuri. Nu pot să cred că după ce am îngrijit aceşti pui, din prima zi de viaţă, după ce le-am oferit tot ce este mai bun, o să ajung să-i duc cu mâna mea, la început de iarnă, în adăpost. Spuneţi-mi voi ce să fac mai mult decât deparazitările cele mai bune, vaccinurile cele mai bune, decât să vi-i aduc acasă spălaţi, parfumaţi, cu tot ce le trebuie? Ce să mai scriu în postări pentru a convinge să adoptaţi?

Ştiu că mulţi dintre voi văd în postări comentarii de genul "îl vreau eu". Să ştiţi că de la un comentariu aruncat în vânt şi până la o adopţie responsabilă este un drum foarte lung. Multi dintre voi aplaudaţi acele comentarii şi pe noi ne judecaţi că avem cereri de adopţii pe care nu le onorăm. Citim şi noi acele comentarii, începem o conversaţie şi mare parte dintre ele vin de la oameni care nu au noţiunea îngrijirii responsabile a unui animal, care nu înţeleg beneficiul vaccinării şi deparazitării periodice, care nu cunosc importanța alimentaţiei adecvate şi care cred în continuare că un câine este pentru curte, coteţ, uneori şi lanţ şi lătrat ca să apere ograda.

În continuare va spun că NE PASĂ de viaţa acestor suflete, de donaţiile făcute cu efort de voi, de munca istovitoare a medicilor şi a noastră! Decât să dăm câini în adopţie doar ca să scăpăm de ei, prefer să bombardez pagina cu postări din oră în oră, să mă milogesc, să rog, să-mi strig disperarea în texte, până când un om responsabil apare şi oferă unui câine tot ceea ce are nevoie pentru a duce un trai mai mult decât decent".

Rufus

"Chiar nimeni pentru Rufus al nostru? E o minunăție de căţel! Haideți să îi oferim și lui o șansă la o familie adevărată. Încercați să vi-l imaginați în propria lui familie, lângă bradul de Crăciun, plin de iubire! Vă reamintesc povestea lui: Copilul Rufus plânge şi are sufletul bucăţi. De ce? Pentru că nu poate să înţeleagă motivul pentru care nimeni nu îl vrea... Se tot întreabă cu ce a greşit şi ce vină are pentru toată viaţa chinuită pe care a avut-o. Copilul Rufus mereu a ascultat, mereu a făcut ce i s-a zis; el nu ştie, dragul de el, că lupta nu e bună şi că face rău. El doar a fost un copil cuminte care a crescut într-un mediu toxic, alături de brute.

Copilul Rufus este confuz. De ce? Pentru că nu înţelege nici schimbarea din ultima jumătate de an. Dintr-o dată, au dispărut brutele, luptele au luat sfârşit şi parcă, fizic, nu mai doare. A cunoscut mângâierea, vorba bună, hrana de bună calitate primită constant şi, Doamne, câte eforturi a depus pentru a-şi învinge temeri şi obiceiuri din trecut. În orice moment, Rufus poate pleca acasă. Vă implor, nu-i striviţi sufletul, nu-l călcaţi în picioare, lăsându-l să ajungă în adăpost. Tristeţea, durerea şi tot răul trebuie să rămână în trecut. Copilul Rufus merită un viitor fericit şi liniştit, alături de Omul lui".

Kali

"Revenim cu micuţa Kali. Viaţa ei de până acum este o altă lecţie dură pe care noi, oamenii, o primim din când în când de la aceste suflete nevinovate, dar multe prea încercate. Micuţa Kali, un alt caz social, aflat în grija medicilor de la VET 4 LIFE - Clinică Veterinară, a fost adusă tăiată, efectiv sfâşiată şi cu o lăbuţă din faţă complet nefuncţională. Nervii îi erau atât de rău afectaţi, încât lăbuţa era paralizată. Atât pentru medici, cât şi pentru noi, scenele cu această puiuță ne distrugeau. Kali nu avea mai mult de 3 luni, iar traumele psihice şi fizice păreau, la vremea aceea, imposibil de depăşit.

Eram convinşi că încercarea de a reuşi integrarea ei într-o familie era aproape imposibilă. Până într-o zi, când s-a întâmplat minunea... Am primit vestea că pentru Kali s-a găsit o soluţie, chiar şi temporară. Viaţa ei, din clipa aia, s-a schimbat total.  (...) Este o domnişoară educată, a învăţat să ceară afară şi îşi face nevoile doar acolo, îi plac la nebunie plimbările cu maşina, iar când vine vorba de alint şi răsfăţ, e prima. Mai durează puţin până va fi complet refăcută, dar asta ne dă timp să îi căutăm familia perfectă. (...) Oameni buni, din tot sufletul vă implor, ajutaţi-o pe Kali să îşi continuie povestea alături de familia ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel