Adopție Sorina. Protest sâmbătă seară pentru fetița din Baia de Aramă: "Cerem anularea adopției"

Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro

Un nou protest are loc, sâmbătă seara, în fața casei fetiței care a fost luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, județul Mehedinți. Oamenii acuză autoritățile că nu se implică, iar nașa fetiței a spus că familia vrea să vadă imagini video cu Sorina.

Oamenii care s-au adunat în fața casei Sorinei au afișe cu mesaje precum „Cerem anularea adopției”, „Nu distrugeți fericirea unui copil” sau „Nu o despărțiți de surioara ei, Andreea”.

Mai mulți participanți la protest spun că adopția nu a fost făcută corect și că ceva este dubios, pentru că „orfelinatele sunt pline de copii, dar familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste”.

Nașa fetiței a spus că familia vrea să o vadă pe Sorina nu în poze, „unde râde forțat” ci înntr-o filmare, chiar dacă Sorina nu îi poate vedea.

„Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă - n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus nașa.

A fost protest și vineri seara 

Oamenii acuză autoritățile din Mehedinți că nu se implică, întrebându-se de ce nici prefectul, nici președintele Consiliului Județean nu au mers la Baia de Aramă. Mai mult, mulți vecini s-au declarat convinși că „s-a dat multă mită” pentru Sorina.

Vineri seara, sute de persoane au protestat pe străzile din Baia de Aramă față de acțiunea polițiștilor.

Fetița a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. Momentul în care mascații au intrat în casă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „mami, nu vreau să plec!". Și vecinii au fost revoltați de această situație.

Imediat după ce fetița a fost luată din casă a apărut un val de nemulțumiri, oamenii fiind supărați de faptul că fetița a fost luată împotriva voinței ei.

Asistenta maternală care a avut grijă de fetița luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, susținea că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel