Adopție Sorina. Mircea Diaconu: Vă dați seama unde suntem? Este demență!

Irina Constantin / 01 iul 2019 / 22:35 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Diaconu
Descriere foto: Mircea Diaconu

Mircea Diaconu reacționează în cazul adopției Sorinei, fetița de opt ani care s-a luptat cu o procuroare pentru a nu fi luată din familia în care a crescut. 

”La opt ani, nu mai e copil, discuți ca și cu un om mare, are dreptul la opinie. Din fericire pentru ea, acest copil s-a opus acțiunii statului. Putea să nu se opună sau să rabde sau să înghită, așa cum înghit atâția copii. Vă spun un lucru, poate l-am mai zis undeva, dar nu știu unde, pentru că sunt bulversat rău de subiectul acesta:  

A fost ziua unui prieten bun și soția lui mi-a spus: uite, vezi fetița de acolo- cam opt ani avea și stătea în brațele unor oameni de la masă - este copil adoptat, are o prietenă, care stă pe stradă cu ea și fac următorul lucru și una, și alta: merg pe stradă, fac poze cu vecinii, le iau telefoanele, își notează, pentru ca-n clipa în care vor veni să le ia- Vă dați seama ce e în sufletele lor? Așteaptă să fie luați!- să sune vecinii și să-i anunțe să le apere. Vă dați seama unde suntem? Este demență!

Din fericire pentru Sorina și pentru noi, doamna procuror a târât-o pe jos. Dacă nu s-ar fi întâmplat, n-am fi discutat și dramele acestea ar fi continuat” a spus Mircea Diaconu, la Antena 3. 


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22