Adolescentă violată și omorâtă în Vaslui. Arest preventiv pentru tânărul suspect

 Un tânăr din comuna vasluiană Ivăneşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost acuzat că a ucis o adolescentă de 14 ani. 

Bărbatul fusese reţinut în cursul zilei de sâmbătă, după ce recunoscut în faţa anchetatorilor faptul că a ştrangulat victima şi apoi a aruncat-o într-un şanţ. 

Adolescenta, în vârstă de 14 ani, din comuna vasluiană Ghergheşti, care a dispărut de acasă pe data de 3 mai, fusese împreună cu mama sa în vizită la familia agresorului, în comuna Ivăneşti. Femeia şi-ar fi dus fata la familia băiatului pentru ca cei doi să se cunoască mai bine, în vederea unei eventuale căsătorii, şi a rămas peste noapte în casa agresorului. A doua zi dimineaţă femeia a aflat că fiica sa plecase înapoi spre casă, dar când a ajuns la domiciliu nu a găsit-o. După ce familia a căutat fata pe parcursul zilei de 4 mai, dar fără rezultat, seara a anunţat la poliţie dispariţia. 

Minora de 14 ani din comuna Ghergheşti a fost găsită decedată pe raza comunei Ivăneşti. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Iulian Petre. 

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri, dar şi localnici din zonă au căutat-o vineri şi sâmbătă pe fată. Tânăra a fost găsită decedată pe drumul de întoarcere spre casă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel