Urmărește emisiunea live


Adolescentă sechestrată într-un bordel din Arad. A scăpat folosind telefonul unui client beat

Adolescentă sechestrată într-un bordel din Arad / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Adolescentă sechestrată într-un bordel din Arad / Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Curtea de Apel Timişoara a dat sentinţa finală într-un dosar în care un bărbat din Arad a fost trimis în judecată fiind acuzat că și-a ajutat concubina să țină sechestrată o fată de 17 ani, într-un salon de masaj care funcționa ca bordel.

O femeie din Arad este acuzată de proxenetism şi lipsirea de libertate a unei adolescente de 17 ani. Procesul se află pe rolul Judecătoriei Arad, în primă instanţă. Concubinul femeii a fost trimis în judecată într-un alt dosar, fiind acuzat de complicitate la lipsirea de libertate, complicitate la proxenetism și influențarea declarațiilor. 

Zilele trecute, bărbatul a fost condamnat de Curtea de Apel Timișoara la patru ani și patru luni de închisoare. De asemenea, a fost obligat de instanță să-i achite victimei 5.000 de euro drept daune morale, scrie Adevărul

Salonul de masaj, bordel sub acoperire

Anchetatorii au constatat că, în august 2019, Florica C. a deschis un salon de masaj erotic în Arad ce era, de fapt, un bordel. Adolescenta de 17 ani a ajuns să se prostitueze acolo.  

Florica C. nu a mai lăsat-o să plece acasă după ce fata ar fi întreținut relații intime cu concubinul ei. Timp de o lună, până la intervenția polițiștilor, adolescenta a ieșit din bordel doar însoţită de patroana bordelului şi concubinul acesteia sau alte persoane agreate de cei doi.

Adolescenta a reușit într-un final să anunțe Poliția prin intermediul tatălui său, folosind telefonul unui client beat al bordelului. 

Fata i-a dat un mesaj tatălui în care a explicat că la o adresă din Arad „sunt minore la produs”, precizând că este ținută de o lună în bordel și obligată să se prostitueze. 

După ce Poliția a intervenit și concubina sa a fost reținută, bărbatul a căutat-o pe adolescentă și a încercat să o convingă să-și schimbe declarațiile, motiv pentru care s-a ales și cu dosar penal pentru influențarea declarațiilor. 

Decizia instanței 

„Instanţa va avea în vedere în defavoarea inculpatului antecedenţa infracţională prodigioasă în care se înscrie prezenta faptă, acesta suferind un număr mare de condamnări, dintre care o condamnare la pedeapsă de 7 ani închisoare aplicate pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.  

Dincolo de circumstanţele vizând persoana inculpatului, periculozitatea făptuitorului rezultă din modul de concepere şi executare a faptei infracţionale: inculpatul a facilitat privarea de libertate a unei persoane minore, rezultat la care s-a ajuns atât prin timorarea, intimidarea minorei prin proferarea de ameninţări la adresa acesteia, cât şi prin obstrucţionarea căilor de ieşire din imobil – prin care minora ar fi putut părăsi imobilul în mod clandestin, respectiv prin supravegherea video a ieşirii principale a imobilului”, au arătat judecătorii în sentinţa de condamnare a bărbatului, potrivit sursei citate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel