Adolescentă bătută și umilită de două fete: Dosar penal

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire şi ameninţare după ce o adolescentă a fost bătută pe o stradă din oraş de două fete de vârstă apropiată, incidentul fiind filmat şi făcut public. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că poliţiştii s-au autosesizat, duminică, în urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări video în care două adolescente bat şi ameninţă o altă adolescentă. 

În urma cercetărilor, au fost identificate toate cele trei persoane care apar în filmuleţ, fiind vorba despre o minoră de 14 ani din Ploieşti, care este victimă, şi alte două minore de câte 15 ani, una din Ploieşti şi alta din Blejoi. 

Victima şi agresoarea acesteia din Ploieşti au fost duse la audieri. 

Imaginile apărute în spaţiul public arată cum fata de 14 ani este lovită repetat peste faţă, dar şi cu piciorul de celelalte două minore şi ameninţată, victima fiind pusă, la un moment dat, să îngenuncheze şi să le sărute mâinile agresoarelor. 

Incidentul s-a petrecut în cartierul ploieştean Malu Roşu, a precizat Brezeanu. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel