Adolescent înjunghiat de naș, la Suceava. Agresorul ar fi constatat că-i lipsesc bani din casă

Adolescent înjunghiat de naș, la Suceava / Imagine de Pexels de la Pixabay
Adolescent înjunghiat de naș, la Suceava / Imagine de Pexels de la Pixabay

Un băiat de 16 ani a fost înjunghiat în torace. Agresorul ar fi chiar nașul său, care susține că a constatat că îi lipsește o sumă de bani din casă.

Un minor în vârstă de 16 ani, din Putna, a ajuns, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Județean Suceava, cu o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui, cu acumulare de sânge în plămân. Băiatul a fost stabilizat de medici, care au constatat că prezenta și intoxicație etanolică, din cauza consumului ridicat de alcool, scrie Monitorul de Suceava. 

Din primele date ale polițiștilor rezultă că în noaptea de miercuri spre joi minorul se afla într-o casă din Putna alături de încă doi bărbați. Proprietarul este un bărbat în vârstă de 48 de ani, om în toată firea, care se pare că este nașul adolescentului.

Pe fondul consumului de alcool s-a ajuns la o altercație la un moment dat. Bărbatul de 48 de ani a scos un cuțit tip briceag și l-a înjunghiat pe tânăr. Minorul de 16 ani, care mai era însoțit de un tânăr, a părăsit în grabă locuința, însă în scurt timp cel care îl însoțea a sunat la 112 și a cerut ajutor pentru că victima sângera puternic.

Agresorul ar fi constatat că îi lipsește o sumă de bani din casă 

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au demarat, ieri, cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut agresiunea, una gravă având în vedere că este vorba de un om înjunghiat. Agresorul susține că după ce a băut timp de mai multe ore cu cei doi a constatat că îi lipsește o sumă de bani din casă. Acesta ar fi mobilul faptei, deși, și în acest caz, marea problemă pare să fie legată de consumul de alcool.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, însă încadrarea exactă a faptei se va face în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie minorul. 

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel