Adolescent dispărut dintr-un centru de plasament. Autoritățile sunt în alertă

Interventie politie
Interventie politie

Un adolescent este dat dispărut dintr-un centru de plasament din județul Hunedoara. Autoritățile sunt în alertă și au început căutarea tânărului. 

Un adolescent în vârstă de 16 ani de la Centrul de plasament din Orăştie este căutat de autorităţi, fiind dat în urmărire naţională, după ce sâmbătă seară a plecat de bună voie din instituţia de protecţie a copilului şi nu a mai revenit, a informat, luni, IPJ Hunedoara.

Personalul Centrului de plasament Orăştie a anunţat Poliţia despre plecarea minorului Sebastian Alexandru Moldovan, fiind efectuate deja verificări în municipiul Orăştie şi pe raza localităţilor învecinate.

"În urma sesizării, au fost alertate patrulele de poliţie, care au efectuat verificări pe raza municipiului Orăştie şi a localităţilor limitrofe, în zona benzinăriilor şi a staţiilor mijloacelor de transport în comun, cercetările fiind extinse pe raza altor localităţi, unde sunt informaţii că ar putea fi minorul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Detalii despre tânărul dispărut. L-ați văzut?

La data plecării din centru, tânărul era îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare albă şi adidaşi de culoare albastră.

Minorul a mai plecat din Centrul de plasament Orăştie în mai multe rânduri, atât în anul 2018, cât şi în anul 2019, de fiecare dată acesta fiind identificat de poliţişti pe raza municipiului Hunedoara.

Poliţiştii continuă activităţile în vederea identificării minorului, persoanele care pot oferi informaţii utile anchetei fiind rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel