Adolescent din Maramureș, găsit mort în pat. Era acasă cu surorile mai mici

Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un adolescent de 17 ani din Maramureș a fost găsit fără suflare, în pat, de părinții care se întorceau de la muncă. Băiatul era acasă cu surorile sale mai mici. 

Printr-un apel la 112, polițiștii Secției 3 Fărcașa au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani a fost găsit în stare de inconștiență, la domiciliul său în Ardusat. Băiatul se afla întins în pat, în una dintre încăperile imobilului.

La fața locului sau deplasat polițiștii, dar și un echipaj din cadrul SAJ Maramureș. Un medic a constatat decesul, nemaiputând face ceva pentru a-i salva viața adolescentului.

S-a constatat, în urma examinării exterioare a cadavrului, că nu există urme de violență.

„Cadavrul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, Serviciul de Medicină Legală, în vedere efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă", au informat poliţiştii.

Primarul din Ardusat a declarat pentru Observator că băiatul se afla acasă cu cele două surori mai mici. Părinții erau plecați la serviciu, în schimbul de noapte și, când s-au întors la domiciliu, și-au găsit băiatul mort în pat.

Presa locală scrie că băiatul nu ar fi avut probleme de sănătate. Adolescentul și-ar fi petrecut seara alături de o tânără din Baia Mare, cu care ar fi consumat „substanțe necunoscute” - această ipoteză nu a fost confirmată însă, fiind așteptată necropsia, transmite vasiledale.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel