Adolescent din Dâmboviţa, violat de prietenul lui şi obligat să fure. Reacţia părinţilor

Caz cutremurător înregistrat într-un sat din Dâmboviţa. După ce au aflat că o vecină e plecată în străinătate, doi adolescenţi de 15 şi 16 ani i-au spart casa şi au furat 1.000 de euro şi mai multe bijuterii.

Speriat de consecinţe, unul dintre suspecţi i-a povestit mamei ce s-a întâmplat. În plus, băiatul a făcut o mărturisire şocantă: susţine că prietenul său l-ar fi violat şi l-ar fi obligat apoi să fure. Mama lui a anunţat poliţia.

Părinţii celor doi copii au fost chemaţi la secţia de poliţie pentru audieri. Ancheta începută pentru infracţiunea de furt a luat o turnură neaşteptată când mama băiatului de 15 ani a povestit ce aflase de la fiul ei.

"A mers în casa aia şi a spus că l-a violat şi că a luat o mie de euro şi a dat la alţi băieţi. Acasă nu a venit cu niciun ban. Avea o teamă când venea acasă: 'Mami, nu mă baţi...' Mi-a zis că ăsta l-a făcut de râs în sat, că l-a violat", a spus mama victimei.

Adolescentul acuzat de viol susţine că nu e nimic adevărat. Se dezvinovăţeşte şi în ceea ce priveşte furtul: "Nu eu am luat banii, i-a luat băiatul ăla şi i-a cheltuit", a spus suspectul.

Proprietara casei jefuite, plecată în Germania, s-a întors repede în ţară când a aflat ce se întâmplase în locuinţa ei: "Am găsit casa răvăşită, îmi lipsesc anumite lucruri din casă, o sumă de bani. Nu ştiu alte lucruri, urmează să descopăr."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel