Adolescent din Brăila, prins în timp ce jefuia un magazin. A mai dat alte 10 spargeri

Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash

Un băiat de doar 16 ani din Brăila a fost prins în timp ce jefuia un magazin. Acesta ar mai fi dat alte 10 spargeri. 

La data de 08.03.2021, la ora 00:15 polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au depistat în interiorul unui chioșc alimentar, de pe raza municipiului Brăila, pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Brăila.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale a rezultat că acesta ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui chioșc, împreună cu alți doi tineri, de unde ar fi sustras suma de 200 de lei. De asemenea, acesta ar fi mai săvârșit în perioada 24.11.2020-05/06.03.2021 alte zece acte meteriale de furt calificat, 8 din societăți comerciale și 2 din locuințe, scrie jurnalbr.ro

”Totodată, polițiștii au investigat și complicitatea unui tânăr, în vârstă de 29 de ani, din județul Vaslui, la 2 dintre cele 11 acte de furt calificat.

La data de 8 martie 2021, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale l-au reținut pe minor și pe complicele său, pentru 24 de ore. Ieri, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de minor măsură arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Față de complicele său, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a dispus măsura controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel