Adolescent din Timiș, mort după un accident provocat de fiul unui primar PNL, în vârstă de 16 ani. Alți trei, grav răniți - Update

Foto ilustrativ: Facebook Serviciul de Ambulanţă Galaţi
Foto ilustrativ: Facebook Serviciul de Ambulanţă Galaţi

Un accident groaznic a avut loc noaptea trecută în Timiș. Victimele sunt cu toții adolescenți, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. Aceștia au vrut să se distreze, conducând mașina părinților.

UPDATE:

Realitatea Plus transmite că tânărul de 16 ani care a provocat accidentul este fiul unui primar PNL din județul Timiș. Tânărul aflat la volan, care nu deţine permis de conducere, a fost identificat drept fiul primarului din comuna Liebling, scrie Observator News. Tatăl acestuia, Ioan Gheorghe Munteanu, nu a comentat momentan incidentul. Liberalul Ioan Munteanu a câștigat un nou mandat la Primăria Liebling la alegerile locale din septembrie 2020. El este la al patrulea mandat de primar.

Știrea inițială:

Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar patru prieteni cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani au fost răniți, după ce unul dintre ei a luat mașina și a provocat un accident în localitatea Folea, din județul Timiș.

Potrivit Poliției Timiș, la volanul mașinii se afla un tânăr de 16 ani. Primele informații arată că acesta ar fi fost fiul primarului al unei localități din zonă. 

Adolescentul a condus mașina dinspre localitatea Folea înspre Tormac, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit drumul și s-a răsturnat.

În urma impactului, unul dintre pasageri a murit, iar patru dintre cei din mașină, inclusiv cel aflat la volan, au fost răniți.Toți au vârste între 15 și 16 ani. Șoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis, relatează Mediafax.

*Fotografia are caracter ilustrativ 

Accident cu copil mort, spulberat pe DN7

Un alt accident recent a șocat opinia publică.Un copil în vârstă de 14 ani a murit, vineri seara, spulberat de o mașină, pe Drumul Național 7, în localitatea Slobozia Moară, județul Dâmbovița.

Din primele date ale polițiștilor dâmbovițeni, șoferul în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea mașina pe DN 7, în Slobozia Moară, ar fi acroșat si accidentat un pieton în vârstă de 14 ani. În urma accidentului, copilul a murit.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului, urmând sa stabilească cu exactitate cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel