Adolescent de 15 ani, prins la volanul unei mașini cu număr de înmatriculare fals

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Polițiștii din Sibiu au rămas stupefiați după ce au oprit un autoturism în trafic, iar la volan se afla un minor în vârstă de 15 ani. 

Un adolescent din Cisnădie, în vârstă de 15 ani, a fost prins de poliţişti în timp ce conducea o maşină pe o stradă din municipiul Sibiu, scrie Agerpres. 

Mai mult, în urma controlului s-a constatat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturismul condus de minor este fals.

La data de 7 septembrie, în jurul orei 12,30, în municipiul Sibiu, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ştefleşti. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un adolescent în vârstă de 15 ani, domiciliat în oraşul Cisnădie. De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că numărul de înmatriculare aplicat pe autoturism este unul fals, acesta aparţinând unui alt autovehicul, precizează reprezentanţii IPJ Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale pentru conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals. 

Opt persoane reţinute în urma altercaţiei în care a fost înjunghiat un minor de 12 ani din Sibiu

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu informează, marţi, că opt persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma altercaţiei de luni după-amiază din parcarea unui mall din Şelimbăr, în care a fost înjunghiat un minor de 12 ani şi au fost rănite alte trei persoane, mai scrie Agerpres. 

Conform unui comunicat transmis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, minorul înjunghiat are mai multe plăgi tăiate înţepate la nivelul hemitoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv, leziuni care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă în primejdie viaţa. Alte trei persoane rănite cu obiecte contondente au fost duse la spital.

"La scurt timp, organele de poliţie au procedat la identificarea suspecţilor şi conducerea acestora la sediul IPJ Sibiu. Urmare a probatoriului administrat, după audierea persoanelor implicate, prin ordonanţă procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 8 inculpaţi. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Sibiu - Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Sibiu - Biroul Ordine Publică", mai menţionează comunicatul.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a informat, luni, că în urma unui apel la 112, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, precum şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale. În altercaţie ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel şi Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel