Adolescent de 15 ani, prins de poliţişti la volanul unui autoturism furat, în Brăila

Fotografie creată de Ingo Joseph, de la Pexels
Fotografie creată de Ingo Joseph, de la Pexels

Un adolescent de 15 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins de poliţişti, pe o stradă din municipiul Brăila, la volanul unui autoturism furat, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

 

Potrivit IPJ Brăila, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un minor în vârstă de 15 de ani, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

'În fapt, în noaptea de 23 ianuarie a.c., tânărul, având faţa acoperită şi profitând de faptul că portierele erau neasigurate, ar fi sustras dintr-un autoturism ce se afla parcat pe raza municipiului, un portofel ce conţinea suma de 300 de lei.

De asemenea, în noaptea de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 03,00, tânărul în cauză ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat pe Strada Faţa Portului, pe care l-ar fi condus până pe Şoseaua Buzăului unde a fost depistat de poliţişti', se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila.

Judecătoria Brăila a admis pe 28 ianuarie propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a minorului în cauză, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel