Urmărește emisiunea live


Adolescent acuzat în ianuarie de viol a mai violat o fetiță de 12 ani

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna vasluiană Vutcani, cercetat în stare de libertate pentru un viol pe care l-a comis în luna ianuarie a acestui an, a violat o fetiţă de 12 ani, magistraţii urmând să decidă dacă se impune arestarea sa preventivă.

"În seara de 28.04.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Vutcani au fost sesizaţi de o femeie, în vârstă de 44 ani, din comuna Vutcani, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 7 Banca au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat tânărul, în vârstă de 17 ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea infracţiunii", precizează un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Adolescentul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventive pe data de 29 aprilie, dar instanţa urmează să se pronunţe marţi, 3 mai cu privire la acest caz.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel