Admitere USAMV București fără taxe de înscriere sau de înmatriculare!

USAMV dă startul înscrierilor ONLINE pentru admitere 2020-2021. Înscrie-te simplu, fără taxe de înscriere și înmatriculare sau bătăi de cap!

Înscrierile pentru concursul de admitere online, la toate programele de studii universitare de licență și master organizate în cele șapte facultăți ale Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV), vor începe cu data de 6 Iulie 2020.

„Pentru a facilita accesul tinerilor la concursul de admitere în USAMV am decis ca în acest an să se poată face depunerea dosarului fără nici o taxă de înscriere sau de înmatriculare„ ne spune prof. univ. dr. ing. Sorin Mihai Cîmpeanu, rectorul USAMV.

Peste 3400 de locuri, din care 2100 de locuri la buget, sunt disponibile la cele șapte facultăți ale USAMV, pentru studii universitare de licență și master.

Înscrierea pentru concursul de admitere în cadrul USAMV se va desfășura în perioadele:

 

* pentru studii universitare de LICENȚĂ

- 6-22 Iulie programul de studii Medicină veterinară - Facultatea de Medicină Veterinară

- 6-25 Iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală.       

* pentru studii universitare de MASTER

- 1-18 Iulie, pentru toate cele programele de studii organizate în cele șapte facultăți din cadrul USAMV

Concursul se desfășoară ONLINE

 

Concursul de admitere se va derula în mediul online, prin intermediul platformei dedicate și va consta în completarea unui formular tip cu încărcarea documentelor specificate în metodologia de admitere și în ghidul de admitere. După analiza documentelor încărcate și ierarhizarea candidaților aceștia vor fi informați prin atribuirea statusului admis / respins. Pentru programul de studii de Medicină Veterinară se va susține o proba scrisă cu desfășurare online. Confirmarea accesului la proba scrisă va fi trimisă pe email candidaților înscriși.

Criteriile de admitere USAMV sunt:

- 70% media de la bacalaureat

- 30% nota/media aritmetică la una din probele de bacalaureat - limba română/limba maternă, matematică, chimie, biologie (biologie vegetală și animală, anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană) sau geografie (la alegerea candidatului)

Criteriile de admitere la programul de studii Medicină Veterinară

 

- 50% nota obținută la proba scrisă susținută online

- 50% media de la bacalaureat

Candidaţii declaraţi admişi la concursul de admitere - sesiunea 2020 vor semna contractul de studii cu USAMV și îl vor încărca în platforma dedicată admiterii, cu obligația depunerii acestuia la secretariatele facultăților, odată cu documentele în original până în data de 5 octombrie 2020.

Detalierea numărului de locuri, pe programe de studii şi domenii, precum și alte informaţii privind Admiterea 2020 se găsesc la adresa: https://www.usamv.ro/index.php/ro/admitere.

USAMV va comunica în mod constant informații cu privire la admiterea din această sesiune pe pagina dedicată admiterii: https://www.usamv.ro/index.php/ro/admitere și în conturile de Facebook și Instagram.

În plus, candidații sunt sfătuiți ca, în funcție de opțiuni, să urmărească și website-urile sau paginile de pe conturile de socializare ale facultății/facultăților care îi interesează, pentru a fi la curent cu informațiile utile privitoare la admitere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel