ADMITERE UNIVERSITATEA BUCUREȘTI. Începe sesiunea de toamnă

Universitatea Bucuresti
Universitatea Bucuresti

ADMITERE UNIVERSITATEA BUCUREȘTI. Cei care doresc să se înscrie pentru sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea din Bucureşti, atât la studii de licenţă, cât şi de masterat, o pot face în perioada 3 - 11 septembrie, a informat instituţia de învăţământ superior, printr-un comunicat transmis vineri Agerpres

Examenele de admitere vor avea loc în perioada 14 - 19 septembrie, iar data limită de afişare a rezultatelor va fi 23 septembrie. Pentru programele de studii de licenţă este alocat un număr total de 348 de locuri la buget şi aproximativ 1.500 de locuri la taxă.

În ce priveşte studiile universitare de masterat, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr de aproximativ 1.100 de locuri la buget şi 1.000 de locuri la taxă.

Înscrierile la concursul de admitere pentru studii universitare de doctorat se desfăşoară în perioada 1 - 9 septembrie, iar susţinerea examenelor de admitere are loc în perioada 12 - 18 septembrie. Data limită de afişare a rezultatelor este 23 septembrie.

Calendarul admiterii şi actele necesare pentru dosar pot fi accesat pe: http://admitere.unibuc.ro/infoadmitere/studii-universitare-de-licenta/calendarul-admiterii-licenta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel