ADMITERE - Şcoala de subofiţeri. 300 locuri disponibile

Au început înscrierile la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești.

Au început înscrierile pentru examenul de admitere la Şcoala de pompieri "Pavel Zăgănescu" din Boldeşti-Scăeni, Prahova.

În anul școlar 2018-2019, la concursul de admitere, sesiunea august — septembrie 2018, la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă 'Pavel Zăgănescu' Boldești, cifra de școlarizare este de 300 locuri, din care 275 locuri la calificarea 'subofițer de pompieri și protecție civilă' (2 locuri pentru romi și 10 locuri pentru Republica Moldova) și 25 locuri la calificarea 'maistru militar auto'.

Pentru Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă 'Pavel Zăgănescu' Boldești sunt recrutați exclusiv bărbați.

Cererile tip de înscriere se depun de candidați până la data de 15 iunie a.c. la unitățile de recrutare (inspectoratul pentru situații de urgență județean, unde candidatul își are domiciliul).

[citeste si]

Durata de şcolarizare va fi de un an

Pentru sesiunea din august — septembrie 2018, durata de școlarizare va fi de un an, atât pentru calificările 'maistru militar auto' cât și 'subofițer de pompieri și protecție civilă'.

Misiunea școlii constă în formarea inițială în calificările 'maistru militar auto' și 'subofițer de pompieri și protecție civilă' și formarea continuă a personalului din M.A.I. și I.G.S.U.

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă 'Pavel Zăgănescu' Boldești este singura școală de formare inițială din subordinea IGSU, unică la nivel național din perspectiva calificărilor asigurate: 'subofițer de pompieri și protecție civilă' și 'maistru militar auto'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel