Admitere pompieri 2018. Continuă recrutările

Scoala de Subofiteri de Pompieri Pavel Zaganescu
Scoala de Subofiteri de Pompieri Pavel Zaganescu

Continuă procesul de recrutare a candidaţilor pentru admiterea la  Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti-Scăeni, Prahova. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Şerban Cantacuzino" al judeţului Prahova, cu sediul în municipiul Ploieşti, str. Rudului nr.96, judeţul Prahova, continuă activităţile de recrutare pentru admiterea la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti a candidaţilor care corespund condiţiilor legale şi criteriilor specifice în vederea formării iniţiale a cadrelor militare.

La concurs se candidează pe 300 de locuri, destinate bărbaţilor, astfel:

- subofiţer de pompieri şi protecţie civilă - 275 locuri;

- maistru militar auto - 25 locuri.

Candidaţilor de etnie romă le sunt alocate 2 locuri în calificarea "subofiţer de pompieri şi protecţie civilă". Durata studiilor postliceale este de 1 an. Cererile de înscriere la concursul de admitere se depun la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Şerban Cantacuzino" al judeţului Prahova, în raport cu domiciliul sau reşedinţa înscrise în cartea de identitate, până la data de 23.11.2018, în intervalul orar 09:00 - 15:00.

În vederea susţinerii concursului de admitere, candidaţii declaraţi "apt" psihologic şi medical se înscriu la sediul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, în perioada 10.01.2019 - 21.01.2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel