ADMITERE LICEU 2016. Când are loc repartizarea în învățământul liceal

[] []

17 iul 2016 / 14:13
Salveaza PDF Comentarii
elevi liceu
elevi liceu

Primaa repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat pentru absolvenţii de gimnaziu va avea loc pe 19 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Repartizarea candidaţilor la liceu pe locurile pentru romi a avut loc între 11 şi 13 iulie, iar înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special - între 14 şi 16 iulie. Pe 28 iulie va fi organizată a doua repartizare computerizată şi se va afişa de către fiecare unitate de învăţământ liceal de stat lista candidaţilor repartizaţi în acea instituţie în a doua etapă.

A treia repartizare computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare, va fi pe 1 şi 2 septembrie.

În ceea ce priveşte admiterea candidaţilor pentru învăţământul seral şi pentru cel cu frecvenţă redusă repartizarea acestora se va desfăşura în perioada 27 - 29 iulie. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29