Admiterea în liceu, 2011: Vezi unde este amplasat centrul special de înscriere la liceele din Bucureşti pentru absolvenții din provincie

inscriere
inscriere

Comisia de admitere a Municipiului Bucureşti organizează un centru special de înscriere la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi" din Strada Atelierului, nr.25, Sector 1, Bucureşti ( lângă Hotel Ibis, Piaţa Matache), pentru candidaţii proveniţi din alte judeţe, care doresc admiterea în unităţile de învăţământ liceal din Municipiul Bucureşti. Fişele de înscriere ale candidaţilor din alte judeţe vor fi completate la special de înscriere.

Între 29 iunie - 5 iulie, absolvenţii claselor a VIII-a care au obţinut note de trecere pot completa opţiunile în fişele de înscriere la liceu.

Pentru informarea eficientă şi optimizarea activităţii de organizare a admiterii candidaţilor care provin din alte judeţe, candidaţii se vor prezenta la centrul special de înscriere cu următoarele documente:

* Fişa de înscriere eliberată de unitatea şcolară absolvită de candidat

* Fişa de înscriere va avea număr de înregistrare şi ştampila

* B.I. sau C.I. al candidatului – original şi copie xerox

* Număr de telefon pentru eventuale comunicări.

Candidaţii vor fi însoţiţi de părinte / tutore.

Opţiunile din fişele de înscriere ale candidaţilor din alte judeţe vor fi completate la centrul special de înscriere, nu la şcoala de provenienţă.

În vederea completării opţiunilor pentru unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti, candidaţii vor beneficia la centrul special de înscriere de la Şcoala cu cls. I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi" de prezenţa unui profesor consilier şi vor avea la dispoziţie, pentru consultare, broşura "Admiterea în clasa a IX-a învăţământ preuniversitar de stat 2011 –2012".

Înscrierea candidaţiilor şi completarea opţiunilor vor fi realizate conform programului afişat la centrului special de admitere de la Şcoala cu cls. I-VIII Nr.1 "Sf.Voievozi".

Citește și:

Două treimi dintre elevi au luat note sub 7 la proba de matematică din cadrul evaluării naţionale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel