EXCLUSIV  ADMITERE la Facultatea de Drept de la ASE. Ce alte specializări poți alege

ADMITERE la Facultatea de Drept de la ASE. Ce alte specializări poți alege / Foto : Facebook ASE
ADMITERE la Facultatea de Drept de la ASE. Ce alte specializări poți alege / Foto : Facebook ASE

Nicolae Istudor, rectorul ASE, a precizat ce specializări pot alege tinerii la Academia de Studii Economice din București.

Academia de Studii Economice din București (ASE) le propune absolvenților de liceu 11 facultăți, plus o facultate specială, numită Business School, a explicat rectorul ASE, Nicolae Istudor. Nu există o limită de vârstă pentru admitere. Oricine poate deveni student ASE, iar șansele sunt egale pentru toți, a mai precizat rectorul. Tinerii au opțiuni diferite, alegând facultatea în funcție de ceea ce le-ar plăcea să facă în viitor. Facultatea de Drept este facultatea cu media de admitere cea mai mare, urmată de Facultatea de Cibernetică.

"Nu avem o limită de vârstă, se pot înscrie la orice vârstă. Avem 11 facultăți și respectiv acea facultate care o considerăm noi deosebită - Business School, care înseamnă de fapt programe de MBA. Probabil că pe tineri îi interesează care sunt facultățile unde media de admitere este mai mare și vreau să vă spun căm spre surprinderea noastră, a tuturor, media de admitere este mai mare la Facultatea de Drept. Noi acum un am reușit să putem să înființăm o Facultate de Drept și media de admitere la buget a fost de 9,50, ceea ce înseamnă o medie mare. Este drept că nu avem un număr mare de studenți, avem 150, dintre care numai 45 sunt finanțate de la buget. A luat puțin fața Facultății de Cibernetică care până anul trecut avea media cea mai mare.

6 facultăți cu predare în limba engleză

Administrația Afacerilor cu predare în limbă străină: engleză, franceză, germană, avem un test grilă, eliminatoriu pe limba respectivă. FABIZ ( Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine n.r.), dar nu numai FABIZ, avem 6 facultăți care desfășoară predare și în engleză. Decizia este din 2013 pentru a atrage studenți străini. Am spus, da, înființăm specializarea, o serie cu predare în limbă străină. E drept, Cibernetica avea de mai mult timp și predare în limbă engleză, respectiv și Relațiile Internaționale aveau o serie de engleză, dar s-au mai adăugat facultăți precum Marketing, Contabilitate, Finanțe, care au acum câte o serie cu predare în engleză.", a explicat Nicolae Istudor, în interviurile DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel