Admitere Facultatea de Drept ASE. Calendar 2023: Se organizează exclusiv online

Noua facultate din cadrul ASE, Facultatea de Drept, ajunge în acest an la o nouă generație. Deși o facultate tânără, ea se află în prezent la cea de-a patra admitere, urmând ca abia în acest an primii studenți să ajungă în an terminal.

Deși o facultate nouă, Facultatea de Drept ASE reunește nume sonore, teoreticieni și practicieni cunoscuți ai dreptului, alături de profesioniști recunoscuți din domeniul economic. Fiind o facultate creată sub tutela Academiei de Studii Economice din București, profită de experiența prestigioasei universități pentru a oferi viitorilor juriști și cunoștințe aprofundate în domeniul economic, oferindu-le astfel un avantaj competitiv pe piața muncii. 

Facultatea de Drept organizează în acest an admitere pentru programul de licență cu specializarea Drept, cu o durată de 4 ani și pentru programul de master – Drept Antreprenorial cu o durată de studii de 2 ani.

Admiterea în cadrul programului de licență se organizează exclusiv online, în perioada 7-14 iulie, pe site-ul admitere.ase.ro. Pentru programul de master, admiterea se realizează pe aceeași platformă în perioada 20-24 iulie.

Admiterea la licență se realizează pe baza unui eseu motivațional și a mediei generale de admitere, calculată ca medie ponderată între cea obținută la bacalaureat cu 70% și cea a anilor de studii cu 30%.

Admiterea la programul de master se face prin concurs, candidații fiind ierarhizați în funcție de media de admitere, calculată ca medie ponderată între rezultatele la proba de specialitate - 40% și media examenului de finalizare a studiilor universitare de licență - 60%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel