EXCLUSIV  ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Părinții fetelor sunt SCANDALIZAȚI-update

Scutaru Cristina / 05 sep 2017 / 16:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

UPDATE 16:12 - Din fericire, candidații la admiterea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina 2017 nu vor mai da probele sportive în ploaie, așa cum s-a anunțat inițial. Acestea au fost amânate pentru miercuri, la ora 11:00. Precizăm că timp de 25 de minute, candidații au fost ținuți în ploaie după care au fost anunțați că probele sportive se vor desfășura mâine. 

Știrea inițială:

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. A fost scandal marți, 5 septembrie, la admiterea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina 2017.

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. La probele sportive au fost lăsați doar șapte părinți să intre pentru a-și susține fetele, în condițiile în care sunt 629 de candidate. Părinții s-au certat la intrare și s-au plâns că polițiștii nici măcar nu i-au băgat în seamă pentru a găsi o soluție în cazul lor.

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Mai mult decât atât, a început ploaia, iar candidații au fost anunțați că vor da probele sportive pe o pistă de ciment în aceste condiții meteo, arată sursele DC News.

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Dacă aveți întâmplări de semnalat în presă vizavi de admiterea la Școala de Poliție Câmpina vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected].

[citeste si]

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Rezultatele la admiterea la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina vor fi afișate sâmbătă, 9 septembrie, în funcție de ora la care se vor definitiva activitățile prevăzute de metodologie.

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Depunerea contestațiilor se va face în 24 de ore de la afișarea rezultatelor, iar soluționarea acestora va fi luni, 11 septembrie.

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Locurile pentru admiterea la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina au fost dublate, fiind disponibile 1.000 de locuri pentru candidații care au depus dosarele de înscriere.

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Potrivit conducerii Școlii de Poliție din Câmpina, sunt 2.126 candidați rămași în concurs după terminarea perioadei de înscriere pentru sesiunea de admitere septembrie 2017.

ADMITERE ȘCOALA de POLIȚIE CÂMPINA 2017. Admitere septembrie. Amintim că inițial erau disponibile doar 554 de locuri, însă Ministerul Afacerilor Interne a decis dublarea lor.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24