EXCLUSIV  Admitere ASE 2018. Rectorul Istudor: E bine să-i întrebăm și pe absolvenți

Nicolae Istudor, rectorul ASE, a explicat într-un interviu pentru DCNews mai multe aspecte legate de admiterea la ASE.

Una dintre necunoscutele învățământului superior este motivația pentru a urma o facultate sau alta. Așadar, de ce ar urma copii cursurile Academiei de Științe Economice?

”ASE-ul este cea mai importantă universitate de studii economice și administrarea afacerilor, iar de câțiva ani bun avem și o specializare de administrație publică, în carul căreia pregătim și specialiști pentru resurse umane. (...) Noi putem recomanda copiilor orice, dar ar trebui întrebați și ei. Optarea pentru mai multe facultăți se face de către tinerii absolvenți care vor să aibă garanția că vor intra. E și în funcție de medie. Media de admitere se compune din media de la bacalaureat și media din timpul anilor (70% - 30%). La noi, 19% din serii sunt cu predare în limbi străine. Marea parte în engleză, dar sunt și două secții în germană și frnceză”, ne-a explicat rectorul ASE.

Ce alte facilități mai oferă ASE-ul, care sunt cele mai dorite specializări și ce întâmplă cu numărul de locuri la admitere, aflați din interviul complet cu Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel