ADMITERE 2013: Cele mai slabe universități din România

studenti_73436800
studenti_73436800
Asociaţia Universităţilor Europene a alcătuit o listă a celor mai slabe universităţi publice şi private din România, după ce a evaluat performanţa instituțiilor de învățământ superior. Ierarhizarea universităţilor publice din România a fost făcută de Asociaţia Universităţilor Europene în 2011, pe baza datelor comunicate de universităţi, şi este valabilă şi astăzi, potrivit economica.net.

Patru dintre cele mai slabe universităţi din clasament- Univeristatea "Mihail Kogălniceanu" din Iaşi, Universitatea "Mihai Eminescu" din Timişoara, Universitatea Financiar-Bancară din Bucureşti şi Institutul Teologic Romano Catolic din Bucureşti - sunt monitorizare după ce au fost înregistrate mai multe nereguli la aceste instituţii, a spus Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică.

Acestea sunt cele mai slabe universități din România:

Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba-Iulia; Cele mai slabe universităţi din Arad Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad; Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad; Cele mai slabe universităţi din Bucureşti Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti; Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti; Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir"din Bucureşti; Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti; Universitatea Ecologică din Bucureşti; Universitatea Româno-Americană din Bucureşti; Universitatea Spiru Haret din Bucureşti; Universitatea Hyperion din Bucureşti; Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte "Gheorghe Cristea"; Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti; Institutul Teologic Baptist Bucureşti; Universitatea Artifex din Bucureşti; Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucureşti; Universitatea Financiar - Bancară Bucureşti; Universitatea Bioterra din Bucureşti; Universitatea "Athenaeum" din Bucureşti; Cele mai slabe universităţi din Bacău Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău; Universitatea "George Bacovia" din Bacău; Cea mai slabă universitate din Braşov: Universitatea "George Bariţiu" din Braşov. Cea mai slabă universitate din Constanţa: Universitatea Maritimă. Cele mai slabe universităţi din Cluj-Napoca Institutul Teologic Protestant din Cluj-Napoca; Universitatea "Avram Iancu" din Cluj-Napoca; Universitatea "Bogdan Vodă" din Cluj-Napoca; Universitatea "Andrei Şaguna" Constanţa; Cea mai slabă Universitate din Galaţi: Universitatea "Danubius". Cele mai slabe universităţi din Iaşi Universitatea "Apollonia" din Iaşi; Universitatea "Mihail Kogălniceanu" din Iaşi; Universitatea "Petre Andrei" din Iaşi; Universitatea Europeană Drăgan din Lugoj e printre cele mai slabe universităţi din ţară. Cele mai slabe universităţi din Oradea Universitatea Creştină Partium din Oradea; Universitatea Emanuel din Oradea; Universitatea din Petroşani, Universitatea din Piteşti, Universitatea "Constantin Brâncoveanu" din Piteşti, Universitatea "Eftimie Murgu" din Reşiţa, Universitatea Româno-Germană din Sibiu, Universitatea "Ştefan Cel Mare" din Suceava, Universitatea "Constantin Brancuşi" din Târgu-Jiu şi Universitatea "Valahia" din Târgovişte se numără şi ele printre cele mai slabe din ţară. Cele mai slabe universităţi din Timişoara Universitatea "Mihai Eminescu" din Timişoara şi Universitatea "Tibiscus" din Timişoara. Cele mai slabe universităţi din Tîrgu-Mureş Universitatea "Petru Maior" din Tîrgu-Mureş; Universitatea Dimitrie Cantemir din Tîrgu-Mures.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel