Administratorul DN 71, amendat de Poliție pentru starea proastă a drumului

Administratorul DN 71 Târgoviște-Sinaia a fost amendat cu 3.000 de lei pentru starea proastă a drumului, respectiv neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile și pentru lipsa sistemelor de protecție a vehiculelor (parapete), informează un comunicat al Inspectoratului de Polițe Județean Dâmbovița.

Zona DN 71 pentru care a fost aplicată amenda este Moroieni-Cota 1.000. Administratorul DN 71 este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În cursul acestei luni, polițiștii de la Serviciul Rutier Dâmbovița au efectuat verificări cu privire la viabilitatea drumului național 71 Moroeni — Cota 1000. În urma neregulilor constatate, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, respectiv pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile și pentru lipsa sistemelor de protecție a vehiculelor (parapete) în zona lucrărilor de artă ( în zona podurilor și podețelor), se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

De remarcat că în cursul lunii octombrie, porțiuni din acest drum, între Doicești și Fieni, au fost refăcute, chiar pe ploaie și temperaturi care nu permiteau turnarea covorului asfaltic. Rămâne de văzut dacă "cârpelile" executate vor dura până în primăvară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel