Administraţia Străzilor Bucureşti vrea să dea aproape 400.000 de euro pentru garduri de protecţie

Administraţia Străzilor din Primăria Capitalei vrea să dea aproape 400.000 de euro pentru garduri de delimitare şi protecţie, care vor fi montate pe trotuarele din apropierea şcolilor şi în alte zone, pentru siguranţa circulaţiei pietonale şi rutiere.

Potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro, administraţia vrea să cumpere, prin licitaţie deschisă, de la un operator economic, "panouri garduri pentru delimitare şi protecţie", scrie Mediafax.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.733.370 de lei (aproximativ 400.000 de euro), fără TVA, fondurile fiind asigurate de la bugetul local.

Astfel, urmează să fie cumpărate 2.500 de bucăţi de panouri de delimitare şi protecţie pentru trotuare, 1.000 de bucăţi de panouri pentru protecţia trotuarelor şcolare şi alte 1.000 de panouri mobile.

Durata contractului sau a acordului cadru va fi de patru luni, de la data atribuirii acestuia. Contractul poate lua forma unei asocieri şi va fi atribuit firmei care va depune oferta cu preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 iulie, ora 9.00, licitaţia urmând să fie organizată la sediul Administraţiei Străzilor, în aceeaşi zi, la ora 10.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel