Administrația Prezidențială, buget. Roșca Stănescu: Țopăie financiar

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Administrația Prezidențială ar putea fi controlată după scandalul cu privire la rectificarea bugetară. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că trebuie să se ia și astfel de măsuri.

Scandalul pe buget dintre Administrația Prezidențială și Guvernul României trece într-o nouă fază. Președintele PSD a anunțat aseară că trebuie făcut un control de către Ministerului de Finanțe după ce Cotroceniul ar fi introdus, în doar câteva, ore facturi de zeci de milioane de lei. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că, în cazul în care Iohannis "țopăie financiar, este normal să se facă control". Totodată nu exclude nici varianta unei răzbunări.

"În România caniculei nimic nu poate fi exclus"

"Dacă președintele Iohannis împreună cu consilierii săi țopăie financiar, este normal să se facă control în definitiv sub asepct financiar. Administrația Prezidențială poate și trebuie să fie din când în când controlată. Administrația Prezidențială nu a reușit să cheltuie banii alocați în temenul cuvenit acestor alocări, ceea ce înseamnă că a avut activități mai reduse decât s-a prognozat. Era normal să se producă această rectificare negativă, nu pentru că este o răzbunare, dar evident că în România caniculei nimic nu poate fi exclus", a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

Citește și Administrația Prezidențială, buget. Dragnea: Au mințit! Trebuie un control!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel