Adina Vălean nu este de acord cu Antonescu

Adina Vălean nu este de acord cu unele afirmații pe care le face Crin Antonescu.

Întrebată de jurnaliști dacă este de acord cu o afirmație făcută de soțul ei, Adina Vălean l-a contrazis pe acesta din urmă.

"Sunteţi de acord cu afirmaţia: „România e singura ţară din Uniunea Europeană care se poartă ca şi cum ar fi o colonie"?", a fost întrebarea la care Adina Vălean a răspuns: "România nu este o colonie. Nu cred că am făcut eu afirmaţia asta. Afirmaţiile trebuie întotdeauna privite în context. Cred că a fost un context în care acest cuvânt destul de tare, de colonie, a fost cumva explicat. România nu este o colonie, dar e adevărat că România trebuie să iasă din poziţia de membru pasiv al UE pentru că la nivel european se impune, se cere şi se va întâmpla o renegociere a Tratatului, o reformă a instituţiilor europene, o reformare a regulilor. România trebuie să scrie rapid pe hârtie cu ce se duce la această negociere. Cred că trebuie să se lupte să-şi schimbe condiţiile pe care le-a avut atunci când a dorit să adere cu orice preţ la Uniunea Europeană", scrie Hotnews.

Cea mai mare realizare din ipostaza de europarlamentar


La întrebarea care este realizarea de care este, ca europarlamentar, cea mai mândră, Adina Vălean a zis: "Pachetul telecom. Am calculat cu ajutorul Comisiei Europene şi a asociaţiei operatorilor ce economie am făcut în facturile românilor prin raportul meu de reducere a tarifelor la roaming. Pot să vă spun că avem 700 de milioane de Euro de pe facturile românilor economisiţi datorită raportului Vălean de roaming. Este un lucru concret".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel