Adina Samson-Gheorghe Nichita, discuție fabuloasă. "Dă-mi o şansă să vezi că nu sunt animalul ăla"

Gheorghe Nichita dorea cu orice preț să intre în grațiile Adinei Samson și încerca să o convingă să continue relația cu el.

O dovedește o înregistrarea audio care a apărut în presă. Aceasta prezintă o discuţie aprinsă dintre Gheorghe Nichita şi fosta sa amantă, Adina Samson, care a avut loc după ce femeia şi-a manifestat intenţia de a se despărţi de primarul-suspendat al Iaşiului.

În timpul discuţiei, Adina Samson îi reproşează fostului său amant, la care se referă ca la "cel mai minunat lucru din viaţa sa", că din cauza comportamentului dovedit nu mai poate continua relaţia. "Pe tine te vreau şi nu în sensul că 'vino să te culci cu mine!'. Dă-mi o şansă să îţi arăt ce fel de bărbat pot să fiu. Înţeleg că ai presiunea asta, inclusiv din familie. Nu trebuie să ştie că suntem împreună. Dă-mi o şansă să mă vezi cum sunt cu adevărat!", îi spune Nichita.

Adina Samson îi răspunde "că nu vede niciun viitor al relaţiei", atrăgând din partea primarului o nouă rugăminte. "Dă-mi o şansă să vezi că nu sunt violentul şi animalul ăla. Dă-i o şansă acestui om, că are şi el o viaţă". Gheorghe Nichita mai spune că a "încasat pumni toată viaţa din toate părţile" şi că, din acest motiv, mai "amestecă" stilul său de viaţă cu violenţa, notează Adevărul.

VEZI ȘI: Soția lui Gheorghe Nichita, dezvăluiri. Ce spune despre Adina Samson

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel