Adina Florea, respinsă, din nou, de Iohannis. SRS: Lansează o bombă nucleară

DNA
DNA

Președintele României, Klaus Iohannis, a respins-o pe Adina Florea pentru a doua oară la șefia DNA, propunere făcută de ministrul Justiției, Tudorel Toader. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a comentat decizia lui Iohannis.

Este adevărat că acceptul sau refuzul președintelui este o chestiune de legalitate și nu de oportunitate și este la fel de adevărat că președintele, de această dată, a invocat argumente ținând cont de legalitate. Problema este cât stau în picioare și cât nu stau în picioare aceste argumente? Mi se pare extrem de grav faptul că a doua oară, consecutiv, președintele Klaus Iohannis lansează o asemenea bombă nucleară împotriva unui om care astăzi îndeplinește o funcție cheie în justiția română fiindcă dânsa conduce o instituție atât de importantă, cum este cea care îi anchetează pe procurorii care au comis ilegalități și derapaje. Lansează această bombă nucleară punând sub semnul îndoielii trecutul al acestei persoane, acuzând-o implicit că ar fi fost informator al Securității și automat, dacă așa stau lucrurile, înseamnă că o acuză pe doamna Florea că a făcut fals pentru că în declarațiile anterioare făcute de dânsa a spus că nu a avut de a face cu structurile fostei Securități și a făcut uz de fals. Lansează o acuzație penală, extrem de gravă împotriva unuia dintre stâlpii sistemului juridic din România. 

Dacă lucrurile nu stau așa cum spune Klaus Iohannis, mă întreb cum își va repara președintele imaginea în fața opiniei publice interne și externe?'', a spus jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, în emisiunea prezentată de Cristina Șincai, la România TV.

Vezi și: Adina Florea, respinsă. Radu Tudor: Iohannis știe ceva ce noi nu știm

DNA - Adina Florea, nou REFUZ. Iohannis, scrisoare lui Toader

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel