EXCLUSIV  Propunere, șef DNA. Ciutacu: Dacă nu e momeală pentru Iohannis, e o...

Bogdan Cotigă / 06 sep 2018 / 13:35 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, pentru DC News, că dacă alegerea ministrului Toader pentru șefia DNA în persoana Adinei Florea nu este doar o momeală pentru Iohannis, atunci este cel puțin o opțiune neinspirată.  

Victor Ciutacu este de părere că alegerea Adinei Florea este nepotrivită din cauza faptului că numele acesteia se leagă o urmărire penală a DNA. 

"Dacă alegerea Adinei Florea nu este doar o momeală pentru Iohannis, ca acesta să o respingă și să vină apoi Toader cu adevărata propunere, cred că este, dacă nu o gafă de proporții, o decizie cel puțin neinspirată. Doamna Florea este urmărită penal de DNA. Mi se pare aiuritor ca șeful instituției să fie urmărit penal de propria instituție. Nu spun neapărat că reclamantul are dreptare. Data trecută a candidat Elena Grecu și a fost respinsă că era urmărită penal de DNA. Ce e valabil pentru Elena Grecu nu e valabil și pentru Adina Florea? Dacă nu cumva a făcut domnul Toader o fentă, sper că e așa", ne-a spus Ciutacu. 

Precizăm că DNA ne-a comunicat că urmărirea penală începută în dosarul în care apare numele Adinei Florea este in rem și nu cu privire la persoane.    


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26