EXCLUSIV  Propunere, șef DNA. Ciutacu: Dacă nu e momeală pentru Iohannis, e o...

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, pentru DC News, că dacă alegerea ministrului Toader pentru șefia DNA în persoana Adinei Florea nu este doar o momeală pentru Iohannis, atunci este cel puțin o opțiune neinspirată.  

Victor Ciutacu este de părere că alegerea Adinei Florea este nepotrivită din cauza faptului că numele acesteia se leagă o urmărire penală a DNA. 

"Dacă alegerea Adinei Florea nu este doar o momeală pentru Iohannis, ca acesta să o respingă și să vină apoi Toader cu adevărata propunere, cred că este, dacă nu o gafă de proporții, o decizie cel puțin neinspirată. Doamna Florea este urmărită penal de DNA. Mi se pare aiuritor ca șeful instituției să fie urmărit penal de propria instituție. Nu spun neapărat că reclamantul are dreptare. Data trecută a candidat Elena Grecu și a fost respinsă că era urmărită penal de DNA. Ce e valabil pentru Elena Grecu nu e valabil și pentru Adina Florea? Dacă nu cumva a făcut domnul Toader o fentă, sper că e așa", ne-a spus Ciutacu. 

Precizăm că DNA ne-a comunicat că urmărirea penală începută în dosarul în care apare numele Adinei Florea este in rem și nu cu privire la persoane.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel